بیانیه مطبوعاتی / اظهارات باب کار وزیر امور خارجه ادامه همان سیاست های غیر انسانی در برخورد به پناهندگان دراسترالیا است

 ناظری سخنگوی فدراسیون سراسری پناهندگان ایرانی می گوید که ارائه نظر باب کار وزیر امور خارجه استرالیا در برنامه تلویزیونی دیت لاین ای بی سی در مورد پناهجویان ما را بخشم اورده و مورد اعتراضمان شده است.                                                                     

باب کار، در این برنامه تلویزیونی گفت که: اکثریت پناهجویان مهاجران اقتصادی هستند و همه آنها از طریق قاچاقچیان ادم وارد استرالیا می شوند و تعداد انها کثیر و غیر قابل تقبل است. این نظر باب کار وزیر امور خارجه ابدا با حقیقت امرهمخوانی ندارد و ادامه همان دشمنی و ضدیت دیرینه دولت استرالیا نسبت به پناهجویان است. فرقی نمی کند چه جولی گیلارد نخست وزیر سابق باشد و چه کون راد نخست وزیر فعلی و اعضای دولتش.

 

کون راد هم از اظهارات وزیر امور خارجه اش دفاع کرد و گفت که: این ساده لوحی است که فکر کنیم که  دستجاتی از افراد وجود ندارند که می خواهند به دلیل اقتصادی وارد استرالیا شوند.

 

آنچه که برای ما حائز اهمیت است این است که، ما به فشار از پایین و به اتکا به مبارزه  مردم  وبسیاری از سازمانها و نهادهای مدافع حقوق پناهندگی و اعتراض و مبارزه خود خود پناهجویان، تلاش کنیم تا خواسته ها و مطالبات پناهجویان را به دولت تحمیل کنیم.

 

باب کار، وزیر دست راستی امور خارجه همچنین گفته که: ما به یک سیاست سخت گیرانه تری در امر پناهندگی نیازمندیم. براستی که این اظهارات انسان را متشنج می نماید. باب کار به این بسنده نکرد و گفت که: ما به خاطر یک مسئله پناهندگی روابطمان را با کشورهای هم جوار ناحیه بالااخص اندونزی خراب نمی کنیم. براستی که چنین اشکارا بر علیه حق و حقوق انسانی و پناهندگی پناهجویان اظهار نظر نمودن مشمئز کننده و تحوع اور است و فقط از این دولت مردان پست اشغال کن و ضد خارجی دردولت استرالیا بر می اید

 

ناظری سخنگوی فدراسیون سراسری پناهندگان ایرانی می گوید: بجای شنیدن این همه دشمنی و ضدیت اشکار مقامات استرالیا، با پناهجویان، روزی هم می شنیدیم که دولت استرالیا اقدامی میکرد تا هرچه بیشتر پناهجویان مقیم اندونزی از سوی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل پذیرفته می شدند و دولت استرالیا در اسرع وقت آنهارا به این کشورانتقال می داد و بازداشتگاههای جزیره نهرو در گینه نو و منس در مالزی هم برای همیشه بسته می شد.

 

ناظری اضافه کرد: اما چه کنیم که با دولت و سیاست های سخت و غیرانسانی پناهنده پذیری  روبرو هستیم که بغیر از اعتراض دسته جمعی هیچ زبان دیگری را نمی فهمد. باید برای احقاق خواسته های یاد شده و به عقب راندن دولت استرالیا از مواضع غیر انسانی اش فقط  و فقط مبارزه نمود.

 

برای بر چیدن تمام بازداشتگههای پناهندگی در سراسر استرالیا و آزادی پناهجویان باید مبارزه کنیم

 

برای کسب اطلاعات و انجام گفت و شنود لطفا با شماره ۰۴۱۳۴۶۷۲۴۳ تماس حاصل نمایید

 

همبستگی، فدراسیون سراسری پناهندگان ایرانی – سیدنی استرالیا

 

۲۸ جون  ۲۰۱۳