زنان در جوامع امروزی دارای جایگاه خاص و ارزنده هستند. بر کسی پوشیده نیست که الآن در اکثر کشورها، زنان سمتهای اجرایی و مهمی را به عهده دارند؛ که این امر باعث شده زنان درسایر کشورهای تحت استبداد و دیکتاتوری به پا خیزند و از حقوحقوق خود دفاع کنند که همان به رسمیت شناختن آزادیهای واقعی انسان است.
برای درک بهتر از آزادی و حقوق یکسان بین زن و مرد در جوامع پیشرفته میتوانیم کشورکره جنوبی و ایران را باهم مقایسه کنیم تا به ابعاد این موضوع با دیدی واضح و روشن نگاه کنیم. کشور کره جنوبی توانست با نبردها و ستیزهای فراوان آخر با همت و پشتکار زنان و مردانش به دموکراسی دست یابد، خاکی که در آن هر انسانی از کوچک و بزرگ از آزادیهای یکسان که در اعلامیه جهانی حقوق بشر سازمان ملل متحد که در تاریخ۲۶ اوت۱۷۸۹ نوشته شده استبهرهمند هستند. الآن نگاه کنید که خانم پارک کوئنهایرئیسجمهور این کشور است که این باعث غرورشعف هر انسان آزادیخواه است. حالا در کنار اینها خانم آنگلا مرکل به مدت ۱ سال صدراعظم کشور آلمان است ودر کشور برزیل هم خانم دیلما روسف رئیسجمهور کشور است و دیگر کشورهای دموکراتیک که بحث واکاوی آزادی زنان در آن در مقاله یکصفحهاینمیگنجد که در اینجا از شما مخاطبان عذرخواهیمیکنم. متأسفانه بعد از سال ۵۷ و چیره شدن حکومت اسلامی در کشورنه حقوق زن بلکه حقوق بشر بهصورتگستردهای توسط حکام ظالم نقص میشود. واقعاً دردناک و عذابآور است که حقوق زنان در شریعه و فقه اسلام بهصورت فجیعی پایمال شده است. مثلاًازلحاظ پوشش ظاهری و شرکت در امور اداری کشور. حق رأی دادن و تحصیل در رشتههای خاص در دانشگاهها که برای زنان مسدود شده است را میتوان اشاره کرد.ولی خوشبختانه این رژیم سخیف نتوانسته تا الآن به این امر دست پیدا کند چون زنان ایرانی بیدار و هوشیار هستند و نمیگذارند که حقوحقوقشان راعدهای معدود و بیسواد پایمال کند.
حال نگاه کنیم به امور روزمره مردم در جامعه ایران. من خودم شخصاًدیدهام یک عده که نام آنها را انسان نمیشود گذاشت و باید از آنهابهعنوان بیمار روانی و جنسی یادکرد برای بانوان در پیادهرو، خیابانها و مراکز خرید عمومی و … مزاحمت و ایجاد آزار و اذیت میکنند که این امر بسیار شنیع و سخیف و غیرقابل بخشش است. یادمان باشد که آگاهی لازمه آزادی است یعنی اینکه یک جامعه وقتی میخواهد به برقراری صلح و آرامش دست یابد و دموکراسی را در کشور جاری سازد، باید افرادش هم فکر و ذهنی آزاد داشته باشند تا این امر با همت وکوششان تحقق یابد. خدمتی که زنان به این دنیا کردند این است که با مبارزه خود باعث شدند افراد جامعه دارای ادب و فرهنگ و ذهنی خلاق و استقامتی همچون کوه و پشتکاری فراوان شوند که این صفات خوب باعث شدند که انسانها مثل زنجیر به هم تنیده شده و یک جامعه پویا متکثر و شاد را پدیدآورند.
غرض از این مباحث این است که کشورهابازهم در قانون اساسی خود بنگرند و اگر حقی از هر انسانی فرق نمیکند از چه رنگی و چه زبانی و چه گرایش دینی، پایمال شده را اصلاح کنند و مهمتر از همه خود افراد جامعه به حقوق همدیگر فرق نمیکند زن یا مرد و یا کوچکتر و بزرگتر، احترام بگذراند و لو اینکه آن کشور اسیر استبداد و دیکتاتوری باشد.
در آخر به خود بیایم و از راه صلح و آشتی و محبت خارج نشویم.