65500_429686897079922_1032984423_n

گزارشی از برگزاری کنفرانس فدراسیون سراسری پناهندگان ایرانی واحد گوتنبرگ سوئد/ همراه با تصاویری از کنفرانس

روز یکشنبه هفتم اکتبر کنفرانس سالیانه واحد فدراسیون در شهر گوتنبرگ با شرکت تعدادی از اعضا و فعالین فدراسیون و پناهجویان و مدافعین حقوق پناهندگی برگزار شد. کنفرانس ابتدا به یاد پناهجویانی که در راه فرار از اختناق و سرکوب  سیاسی و زندان و شکنجه و جنگهای خانمانسوز جان خود را از دست داده اند یک دقیقه سکوت اعلام کرد. سپس اسما یتیمزاده  از طرف فدراسیون به شرکت کنندگان و  خوش آمد گفت و سپس آیین نامه کنفرانس به تصویب شرکت کنندگان رسید. پس از آن کنفرانس کار خود را شروع کرد.

به دنبال آن عبدالله اسدی دبیر فدراسیون سراسری پناهندگان ایرانی سخنرانی کرد و ضمن اشاره به نحوه فعالیت فدراسیون بویژه در دوره گذشته، گزارشی را از نحوه کارکرد فدراسیون به کنفرانس ارائه داد. عبدالله اسدی گفت: فدراسیون در همین یکی دو سال اخیر فعالیت بسیار گسترده ای داشته بطوری که در روند پذیزش پناهجویان تاثیرات بسیار تعیین کننده ای داشته است.

عبدالله اسدی گفت: یکی از مهمترین فعالیت های دوره گذشته فدراسیون جلو گیری از دیپورت پناهجویانی بوده که بدلیل رد درخواست پناهندگیشان از سوی اداره امور مهاجرت سوئد پاسخ رد دریافت کرده بودند و پلیس آنها را به قصد دیپورت به ایران بازداشت کرده بود. وی اظهار داشت: از اوایل سال ۲۰۱۱ تا به امروز فدراسیون سراسری پناهندگان ایرانی در سوئد در جلوگیری از اخراج ۲۲ پناهجوی ایرانی نقش بسیار اساسی و تعیین کننده داشته است و فدراسیون در این عرصه از فعالیت کارنامه بسیار روشن و درخشانی داشته است آخرین مورد، خانم سیما نظرعلیزاده و فرزندش و سیاوش رحیمی بود که حکم دیپورت هردوی آنها با دخالت مستقیم فدراسیون متوقف شد.

عبدالله اسدی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: همچنانکه در جریان هستید فعالیت در فدراسیون سراسری پناهندگان ایرانی مستقیما مربوط است به دخالت روزمره در سرنوشت و آینده زندگی پناهجویان، ولی ای کاش فدراسیون میتوانست  به تک  تک نامه ها و تقاضاهای مراجعین پاسخ دهد. متأسفانه مشکلات پناهجویان بسیار فراتر از آن است که فدراسیون بتواند همه آنها را تحت پوشش فعالیت های خود قرار دهد. وی ادامه داد: یک دلیل آن این است که در تمام طول تاریخ فعالیت این سازمان، بنیه تشکیلاتی و سازمانی فدراسیون با نفوذ و اعتبار اجتماعی اش همخوانی نداشته است و همه کسانی که در این سازمان فعالیت می کنند به طور داوطلبانه و در کنار کار و زندگی شخصی خود این وظایف را انجام می دهند. دلیل دوم این است که شرایط و معیارهای پذیرش پناهندگان را چنان سخت و غیر قابل تحمل کرده اند که جان همه را به لب رسانده است.

عبدالله اسدی در ادامه سخنان خود گفت: من سندی را آماده کرده ام که شامل تصویری عینی از وظایف و کارکرد فدراسیون در یکی دو سال اخیر است. همان طور که اشاره شد، بخشی از این سند مربوط است به گزارش کار و فعالیت فدراسیون در دوره ای که گذشت. باید بتوانیم بر اساس این سند نیرو بگیریم و عرصه های مهم فعالیت فدراسیون را تا شش ماه آینده سازماندهی کنیم. در بخش بعدی کنفرانس، عبدالله اسدی پلاتفرمی را برای آینده فعالیت فدراسیون به کنفرانس معرفی کرد و گفت: باید تلاش کنیم فعالیت آینده فدراسیون را برمبنای این پلاتفرم سازمان بدهیم.

بخش آخر کنفرانس، انتخابات برای هیات مدیره فدراسیون بود. کنفرانس ۶ نفر را به عنوان اعضای هیات مدیره برای آینده فعالیت فدراسیون در گوتنبرگ انتخاب کرد که  عبارتند از: بهنام آزاد، محمود موسوی، سحر ایوازی، جمیس آدا، اسما یتیمزاده و مسعود نصراللهی. در اولین جلسه، هیات مدیره، بهنام آزاد را به عنوان دبیر فدراسیون در گوتنبرگ انتخاب کردند.

همبستگی، فدراسیون سراسری پناهندگان ایرانی – واحد گوتنبرگ

 

65500_429686897079922_1032984423_n

426336_429687307079881_1913288813_n

66585_429687423746536_1878288168_n